Απειλές Τσαβούσογλου κατά Ελλάδας: Αν κάνετε ασκήσεις όπου θέλετε δεν θα  έχουμε μόνο ατύχημα - 15minutes
Σε νέο κρεσέντο εμπρηστικών δηλώσεων προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών με στόχο την Ελλάδα και την Κύπρο, υποστηρίζοντας αυτή τη φορά ότι υποστηρίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις. Με αφορμή πληροφορίες τουρκικών Μέσων για ίδρυση γραφείων των Κούρδων της Συρίας στην Κύπρο, ο Μ. Τσαβούσογλου απείλησε πως αν δεχθούν επίθεση οι Τουρκοκύπριοι ή η Τουρκία, το τίμημα θα είναι πολύ βαρύ. Παράλληλα, κατηγόρησε την Ελλάδα για στρατόπεδα του PKK και του DHKP-C στο έδαφός της.

Μαρίνος Σκανδάμης: Μέτρα και απαγορεύσεις για ιθαγενείς | tempo24.news

Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, καταγγέλλει πως η επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κ. Γκάγκα στην Αχαΐα έγινε μόνο για να ληφθούν οι αναγκαίες φωτογραφίες, χωρίς να δοθεί οποιαδήποτε λύση ή προοπτική επίλυσης για τα τεράστια προβλήματα των νοσοκομείων και των άλλων υγειονομικών μονάδων της περιοχής μας.

Όλη η δήλωση έχει ως εξής :

«Η κάθοδος της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κ. Γκάγκα στην Αχαΐα δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Η δήλωσή της πως μας επισκέπτεται επειδή θέλει να μάθει τις ανάγκες των συναδέλφων της και το τι προέχει να γίνει για τα νοσοκομεία, αποκάλυψε ένα ανεπίτρεπτο διοικητικό κενό στο υψηλότερο επίπεδο.

Η συνέλευση της Βοστίτσας – Cognosco Team
Πρεμιέρα: Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 7.00μμ
Μόνο στο ΙΟΝΙΑΝ

26 έως 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1821
Η σπίθα που άναψε τη φλόγα της ελληνικής επανάστασης!
Πρώτη Πανελλήνια Τηλεοπτική Μετάδοση της επετειακής πολεμικής ταινίας-ντοκιμαντέρ του Αιγιώτη παραγωγού Βασίλη Γεωργαντά σε μουσική του Γιάννη Κριβέρη.
Ένα αφιέρωμα για τη γέννηση, την οργάνωση και την έκρηξη του ένοπλου αγώνα ως τον Μάρτιο του ‘21.

ΚΙΝΑΛ: Τα υπονοούμενα για νοθεία και η αναδίπλωση ΓΑΠ | Cretapost.gr
                                                                                     

ΕΦΚΑ: Η ΝΔ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΦΕΟΥΔΟ

Σε κομματικό φέουδο επιχειρεί να μετατρέψει τον ΕΦΚΑ η Κυβέρνηση, που από την αρχή της θητείας της έχει επιλέξει να ακολουθεί τον ολισθηρό δρόμο του πελατειασμού που οδηγεί στην αποσάθρωση του Δημοσίου. Ο Διοικητής του ΕΦΚΑ, πρώην διευθυντής του πολιτικού γραφείου του υπουργού, διορισμένος από την κυβέρνηση (χωρίς να έχει ακολουθηθεί καμία αξιοκρατική διαδικασία για την επιλογή του) αποφασίζει να επιλέξει για προϊστάμενους στην διοικητική ιεραρχία του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, πολίτες από τον ιδιωτικό τομέα, παρακάμπτοντας τις διαδικασίες επιλογής στελεχών και το ΑΣΕΠ! Παράλληλα, το σχέδιο νόμου που βρίσκεται σε διαβούλευση, απαξιώνει και την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, αφού πουθενά δεν προβλέπεται ενίσχυση της υποψηφιότητας των αποφοίτων της Σχολής για τις θέσεις διευθυντών του ΕΦΚΑ. Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, η Παράταξη που έκανε πράξη την εμβληματική μεταρρύθμιση για τη λειτουργία του δημόσιου τομέα και τις προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων θα γίνει ανάχωμα σε κινήσεις κομματοποίησης του Δημοσίου.

Χημείας Πρόσωπα – Νικόλαος Κατσαρός | ΑΤΜΗΤΟΣ, Ιστοτοπος συνάντησης για την  επιστημη της Χημειας

Την Παρασκευή η κηδεία του

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Νίκος Κατσαρός.