Πρωτοφανής από το 1947 καύσωνας πλήττει από χθες, Δευτέρα, την Ευρώπη, με θερμοκρασίες που μπορεί και να ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, φθάνοντας σε νέα ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών.

Το κύμα φθάνει από τη Σαχάρα και αναγκάζει τις αρχές να πληθαίνουν τις προειδοποιήσεις προς τον πληθυσμό, την ώρα που η υπερθέρμανση του πλανήτη, που συνδέεται με την εκπομπή αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, το κλιματικό φαινόμενο απειλεί να επαναληφθεί, προειδοποιούν οι επιστήμονες.


Επιμέλεια: Στέφανος Μακρής

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ - 10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ | 10 FACTS 🔥
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε τα κλάματα κατά την διάρκεια του λόγου που έβγαλε όταν παρέλαβε το βραβείο του MVP, προκαλώντας ανατριχίλα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ για την σεζόν 2018/19, γράφοντας ιστορία, ενώ πήρε το βραβείο με 77% ποσοστό! Κι αν το σπουδαίο επίτευγμά του προσέφερε ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας, ο λόγος που έβγαλε κατά την διάρκεια της παραλαβής του βραβείου θα μείνει στην ιστορία.

 Από Πάνο Αργυρόπουλο

Φωτογραφίες  από την σύγκρουση {mid air collision} των δυο Μαχητικων Εurofighter της Γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας σημερα πάνω από τη μικρή πόλη του Malchow, περίπου 80 χιλιόμετρα από το Σβερίν,Ναυαγεί και επισήμως το ήδη ναρκοθετημένο - από την περασμένη εβδομάδα - debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.