Του Φάνη Ζουρόπουλου

 

  • Tι ωραίος τύπος ήταν αυτός ο Τζούμας!... Ομόρφαινε με την παρουσία του την Σκουφά, το Κολωνάκι, την Αθήνα, το σινεμά, τα ερτζιανά....Και τι πνεύμα, ρομαντισμός, κουλτούρα....Πάει χάθηκε και αυτή η φιγούρα.....Λιγοστεύει η ομάδα.

 

 


 

  • Τελικά στην Αμερική, που πλέον οι 8 ώρες που ήταν πίσω έγιναν αιώνες, ένα περίστροφο έχει περισσότερη αξία από μια γυναίκα.

  • Ο Τσίπρας πέφτει πάλι στην αγκαλιά του Βαρουφάκη και μάλιστα τον παρακαλεί γονατιστός Και ο χορευτικός....κορμοράνος το παίζει και δύσκολος.....Όταν η πολιτική στερεύει επιπλέουν τα....... σκουπίδια....

  • Ουδείς σε αυτή την πόλη δεν θέλει να φύγει το ΤΕΙ. Αυτό είναι ξεκάθαρο και μην σπεύδουν τα παπαγαλάκια να λασπώνουν κόσμο που εκφράζει τις απόψεις του. Κάναμε λοιπόν μια συναυλία διαμαρτυρίας, στα Ψηλαλώνια, με τους ......συνήθεις διαμαρτυρόμενους, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πάντα στηρίζουν τους αγώνες από όπου και αν.... προέρχονται,  και τι έγινε;.....Μια ωραία τρύπα στο νερό, με ένα Δήμαρχο να έχει παραδώσει τα ινία του ΤΕΙ σε πολιτικάντηδες - λαμόγια και απλά να συμμετέχει.....Ακούσαμε και σκυλοτράγουδα,  αντί Θεοδωράκη ως είθισται  μέχρι τώρα στους.....αγώνες!.... Αυτούς έχουμε, αυτά ακούμε θα μου πείτε...

Γιάννης Μεϊμάρογλου | In Social

Το κυβερνητικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως τουλάχιστον παρουσιάζεται από τα στελέχη του μετά το πρόσφατο συνέδριο, είναι πολύ συγκεκριμένο

Του Γιάννη Μεϊμάρογλου

ΣΥΡΙΖΑ: Η στρατηγική του κόμματος εν όψει των επερχόμενων εκλογών, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Με τον κ. Βαρουφάκη έχουμε μεγάλες διαφορές για το 2015 αλλά όταν ψηφίζεις την απλή αναλογική πρέπει να είναι μέσα στη λογική σου ότι με ανθρώπους που έχεις διαφωνήσει πρέπει να τα βρεις». Με αυτή τη δήλωση σε συνέντευξη στην ΕΡΤ1, ο Τσακαλώτος επισημοποίησε κι αυτός, όπως έκαναν και πολλά άλλα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης το τελευταίο χρονικό διάστημα, τη στρατηγική του κόμματός του εν όψει των επερχόμενων εκλογών.

Φαίνεται ότι ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, μαζί με τις καταστρεπτικές για τη χώρα συνέπειες της πολιτικής του προκατόχου του στον όποιο η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επέρριψε προσωπικά όλες τις ευθύνες, ξεχνάει δύο ακόμα γεγονότα από τη διακυβέρνηση της «πρώτη φορά Αριστερά». Πρώτον, ότι και πριν την ψήφιση της απλής αναλογικής ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στη λογική του «να τα βρει» ακόμα και με τους ακροδεξιούς προκειμένου να κυβερνήσει, και δεύτερον, ότι την απλή αναλογική την ψήφισε αφού ξαναπήρε το μπόνους των 50 εδρών στις πρόωρες εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Αξίζει να σημειωθεί ότι την απλή αναλογική την ψήφισε μόνον όταν άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα στις δημοσκοπήσεις.

 11 επαγγέλματα με υψηλή ζήτηση έως το 2030 - Insurance World

Του Κωνσταντίνου Μυλωνά

Τα τελευταία 2 χρόνια, η πανδημία του κορονοιού άλλαξε καθοριστικά την ζωή μας. Από τον τρόπο που εργαζόμαστε, τον τρόπο που επικοινωνούμε, τον τρόπο που ισορροπούμε μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικού χρόνου, μέχρι και τον τρόπο που αναζητούμε τον επόμενο επαγγελματικό μας βήμα. Αν κάτι μάθαμε όλο αυτό το διάστημα, είναι ότι η επόμενη μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας είναι μόνο θέμα χρόνου και ότι τίποτα δεν παραμένει σταθερό στο σημερινό ευμετάβλητο περιβάλλον.


ECOTROPHELIA: ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ
Ο Γάλλος πρόεδρος, από την αρχή της πρώτης του θητείας, δεν έδωσε σχεδόν καμμιά προσοχή στα προβλήματα της βαθειάς Γαλλίας, ιδιαίτερα δε αυτής των υποβαθμισμένων και ισλαμοκρατούμενων προαστείων.

Του Αθ. Χ. Παπανδρόπουλου


Όταν η Μαρίν Λεπέν και το κόμμα της Εθνικός Συναγερμός από 6 βουλευτές το 2017 στο νέο γαλλικό Κοινοβούλιο θα έχει 89 και θα είναι το δεύτερο ισχυρό κοινοβουλευτικό σύνολο μετά από αυτό του Εμμ.Μακρόν,αυτό σημαίνει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει στη Γαλλία.

Έχοντας ζήσει ως φοιτητής αλλά και ως επαγγελματίας δημοσιογράφος μετά στη Βόρεια Γαλλία κάπου 15 χρόνια, πηγαινοερχόμενος και στο Βέλγιο, μου έκανε εντύπωση ήδη από το 2017 πόσο λίγο ο Εμμανουήλ Μακρόν γνώριζε τη χώρα του. Και στη διάρκεια της πρώτης προεδρικής του θητείας αρκετές ενέργειες του αλλά και δηλώσεις του, μου επιβεβαίωσαν την άποψη αυτή.