Εκλογές 2023: Γιατί ο Μητσοτάκης νίκησε τον Τσίπρα - Οικονομικός Ταχυδρόμος  - ot.grΓράφει ο Τάκης Σουβαλιώτης 

 

Ξεκινάω με ένα ερώτημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τις ελέγχει αυτός ο άνθρωπος τις διάφορες σκέψεις που κάνει; Είναι σε θέση να τις βάζει σε κάποια τάξη αυτές τις σκέψεις του; Όλα μέσα στο κρανίο του είναι μπερδεμένα. Γι’ αυτό και πάει από το ένα πολιτικό λάθος στο άλλο. Ενώ ξεχνάει πολύ εύκολα και αυτά που λέει κάθε φορά.

 

 

 Το σύστημα Τσίπρα στηρίζει Κασσελάκη. Μαζί του και ο Παππάς

 

Γράφει ο Τάκης Σουβαλιώτης 

 

Έτσι θα πρέπει να λέγεται από εδώ και πέρα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Κασσελοαριστεράς. Και για συντομία να λέγεται ΣΥΡΙΚΑΣ, αντί του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί όσοι έχουν απομείνει σε αυτό το κόμμα, μόνο υποκλίσεις κάνουν μπροστά στον νέο αρχηγό τους. Ακόμη και ο γκρινιάρης ο Πολάκης τον τρέμει. Σαν μια πολύ αυστηρή δασκάλα τους αντιμετωπίζει όλους τους συριζαίους ο Κασσελάκης.

Νέο σχέδιο θωράκισης του Έβρου, μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία | in.gr

Γράφει ο Τάκης Σουβαλιώτης

 

Όταν άρχισε ο πόλεμος στην Ουκρανία πριν από δύο χρόνια είχα και εγώ επισημάνει με κάποια σχόλια μου τον κίνδυνο που υπήρχε και συνεχίζει δυστυχώς να υπάρχει, για να ξεφύγει σιγά σιγά αυτός ο πόλεμος από κάθε έλεγχο. Και να πάρει παγκόσμιες διαστάσεις.

Είναι ο Τσίπρας πίσω από τον Κασσελάκη;- Οι φήμες και το σοκ των βαρόνων...  | Πολιτική Ειδήσεις

 

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ

 

Αυτός ο Στέφανος Κασσελάκης, τον οποίον κάποιοι συριζαίοι τον έφεραν από την Αμερική και αμέσως τον ανέδειξαν και για αρχηγό στο κόμμα τους, μόνο την εντύπωση του σοβαρού και σκεπτόμενου ανθρώπου δεν δίνει στον περισσότερο κόσμο.

 

Biden draws direct link between Putin and Hamas as he urges aid for Israel  and Ukraine | Joe Biden | The Guardian

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗ

Πολλά λέγονται και γράφονται στις ΗΠΑ για την διανοητική κατάσταση του σημερινού προέδρου τους, κ. Μπάϊντεν. Όπως πολλά περίεργα σχόλια γίνονταν για τα λογικά και του προκατόχου του κ. Τράμπ. Κάποιοι μάλιστα συμπατριώτες τότε είχαν αναρωτηθεί για το αν έπρεπε (ο κ. Τράμπ) να κρατάει και την τσάντα με τους κωδικούς των πυρηνικών.