Χρήστος Γούτος: «Ικανοί στα έργα, όχι στη λάσπη» (φωτο) | Patras Events

 

Πραγματοποιήθηκε η  επίσημη  παρουσίαση του Συνδυασμού του, “Αιγιάλεια, Μαζί για το Αύριο”, εκδήλωση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στο κατάμεστο υπαίθριο θέατρο “Γιώργος Παππάς”, στο Αίγιο.

 

Μεταξύ άλλων παρέστησαν :

 

Η Υφυπουργός Μεταφορών και βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας, ο  πρώην βουλευτής Θεόφιλος Βασιλείου αλλά και οι πολιτευτές Νίκος Σπηλιόπουλος, Κατερίνα Καραφωτιά και Ανδρέας  Τσώκος.

 

 

 

Παρούσα όμως κι όλη η Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Ελλάδας, με πρώτο τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, ο οποίος προσήλθε με τον διευθυντή του γραφείου του, Γιάννη Μάκκα, πλαισιωμένος από τους Αντιπεριφερειάρχες Χαράλαμπο Μπονάνο, Τάκη Παπαδόπουλο κ.ά.

 

 

 

Το παρόν έδωσε σύσσωμη και η ΔΕΕΠ Αχαϊας της ΝΔ, με τον Πρόεδρο της, Αντώνη Κουνάβη, αλλά και τον Κώστα Ρηγόπουλο, όπως και η Τ.Ο. Αιγιαλείας.

 

 

 

Παρόντες ο πρώην Δήμαρχος Αιγίου Αποστόλης Καραφωτιάς και Διακοπτού Τάκης Βασιλείου, καθώς και πολλά ακόμα επιφανή μέλη της  τοπικής κοινωνίας της Αιγιαλείας.

 

 

 

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του  πρώην Βουλευτή Αχαΐας και πρώην Νομάρχη Αχαΐας, αλλά και νυν ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου, Δημήτρη Κατσικόπουλου ο οποίος μάλιστα έκανε και προσφώνηση από το βήμα της εκδήλωσης , δίνοντας «ανοιχτή» και δημόσια στήριξη στον Χρήστο Γούτο και την παράταξη του.

 

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS