Στόχος της Motor Oil είναι να εφαρμόσει ένα σχέδιο, ώστε ο Alpha να γίνει ο πρώτος σταθμός από πλευράς τηλεθέασης.Το σχέδιο αυτό ακολουθεί την επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ που ήδη υλοποιήθηκε στα στούντιο που χρησιμοποιεί ο Alpha.

Οι νέοι ιδιοκτήτες εκτιμούν ότι το προσωπικό του Alpha έχει υψηλό επίπεδο και συνεπώς, θα διατηρήσουν τη δομή του ως έχει.

Υπενθυμίζεται οτι προ έτους η Motor Oil είχε εξαγοράσει το 50%+1 μετοχή του Alpha. O  Δημήτρης Κοντομηνάς εκτιμάται οτι πούλησε την συμμετοχή του τότε καθώς τα νούμερα της εταιρίας δεν ήταν καθόλου καλά.

Τα τελαυταία χρόνια η εταιρία παρουσίαζε μεγάλες ζημιές , με αποτέλεσμα τα ιδία κεφάλαια το 2018 να έχουν υποχωρήσει στα 4 εκατ.  ευρω. Πρακτικά αυτό σήμαινε οτι το 2020 η εταιρία θα χρειαζόνταν νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Επιπρόσθετα λέγεται οτι , η υγεία του 80χρονου έμπειρου επιχειρηματία (γεννήθηκε το 1939) είναι βεβαρυμένη καθώς τα τελευταία χρόνια έχει υποβληθεί σε τουλάχιστον 2 εγχειρήσεις.

https://www.mononews.gr/business/motor-oil-plirofories-pos-apoktise-to-sinolo-ton-metochon-tou-alpha-to-mellon-tou-kontomina

 

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS