Αίγιο: Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. μαζεύει υλικό για το Παναγιωτοπουλέικο | Patras Events

Ο Δήμος Αιγιαλείας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου F.A.M.E. ROAD - Food Art Movement Energy-The Road to Country Experience, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Μοντέρνας Κεραμικής Τέχνης  που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021, στις 12.00 στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου στο Αίγιο. 

Στα εγκαίνια της έκθεσης η κ. Αναστασία Γκαδόλου Προϊσταμένη του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιολογικών Χώρων, Μνημείων και Αρχαιολογικών Έργων, θα παρουσιάσει την ομιλία της με τίτλο: " Η συμβολή της σύγχρονης κεραμικής  στην κατανόηση των τεχνικών κατασκευής  αρχαίων πήλινων έργων τέχνης. Ομοίωμα στέγης οικίσκου με εικονιστική διακόσμηση του 8ου αι. π.Χ., από το Ιερό του Ελικώνιου Ποσειδώνα στα Νικολέικα Αιγιάλειας."

 

Το έργο F.A.M.E. ROAD εστιάζει στη διατήρηση και ανάδειξη της τοπικής ταυτότητας με βάση τους τέσσερις πυλώνες F.A.M.E. (Food, Art, Movement, Energy) δηλαδή Τοπικά Προϊόντα Aγροδιατροφικού Tομέα, Τέχνη, Πολιτισμός και Βιώσιμη Κινητικότητα – Πράσινη Ενέργεια. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο στο https://fameroad.eu/.

 

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της COVID 19 η είσοδος θα επιτρέπεται σε όσους φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS