Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας εξελίχθηκε στο Αίγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθησαν πάνω από 15 άτομα που φέρονται να εμπλέκονται σε κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια αλλά και καταστήματα της περιοχής.


Στην επιχείρηση αυτή συμμετείχαν μεγάλες δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, της Άμεσης Δράσης αλλά και της ΟΠΚΕ με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Γιώργο Μιχαλόπουλο.

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Παρασκευής στο Αίγιο, ένας 48χρονος Έλληνας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης  δεκαεπτά μηνών, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κλοπή και παράνομη οπλοχρησία.

Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 43χρονος Έλληνας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, για ληστείες και κλοπές.

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS