Μπροστα για την Αιγιαλεια - Home | Facebook

Του Αποστόλη Ανδρουτσόπουλου μέλους της Γραμματείας της Μαχητικής Προοδευτικής Συνεργασίας Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α)

Όλοι θυμόμαστε τον διαγωνισμό για τα σκουπίδια με την τεράστια….έκπτωση 1% στα πέντε εκατομμύρια ευρώ και την θύελλα διαμαρτυριών που ξεσήκωσε σε όλη την πόλη. Ο Κος Δήμαρχος όμως προφασιζόμενος ευθύνες που τυχόν θα του ζητηθούν αν ακύρωνε το διαγωνισμό, προχώρησε χωρίς να ακούσει κανέναν.

Για να πάρει όμως το έργο με έκπτωση 1% η συγκεκριμένη εταιρεία υπήρξε μια άλλη εταιρεία που έδωσε έκπτωση 30% αλλά δεν προσκόμισε στη συνέχεια τα απαραίτητα στοιχεία που ορίζει ο νόμος κι έτσι ουσιαστικά έπαιξε το ρόλο του «λαγού» προκειμένου να πάει το έργο στον επόμενο μειοδότη που είχε δώσει 1% με αποτέλεσμα οι πολίτες του Δήμου Αιγιαλείας να πληρώσουν παραπάνω 1,5 εκατομμύρια ευρώ για την μεταφορά των απορριμμάτων!!!!

Αυτή λοιπόν την αξιόπιστη  (!!!!!) εταιρεία που ουσιαστικά με την συμπεριφορά της , [την απόσυρση δηλαδή της προσφοράς της] έγινε η αιτία να πληρώσει ο Δήμος 1,5 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω επέλεξε ο Κος Δήμαρχος να της δώσει ανάθεση (λόγω έκτακτης ανάγκης) 360.000 Ευρώ για μεταφορά απορριμμάτων.

Αυτή που δεν θα έπρεπε να περνάει καν από το Αίγιο με την συμπεριφορά και τον ρόλο που έπαιξε στον πρώτο διαγωνισμό πήρε σαν επιβράβευση προχθές την αναθεσούλα των 360.000 Ευρώ.

Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του…..

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS