Γράφει ο Αίολος

Το διάβασα και το ξαναδιάβασα μέχρι που το είδαν τα ματάκια μου και το άκουσαν τ’ αυτάκια μου, από το στόμα του τελάλη “Ακούσατε, ακούσατε.. φίλοι και συμπολίτες, μικροί και μεγάλοι, Έλληνες, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι κι όλοι άλλοι απ' την ΕΟΚ μας τη μεγάλη.. Αρακάς, κουκιά, ρεβίθια.. τέλειωσαν τα παραμύθια, άνηθος, σπανάκι, ρύζι... ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΡΧΙΖΕΙ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το σύνθημα ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο… Να κάνουν τις θεωρίες του Μαρξ και του Έγκελς βασιλιά καρνάβαλο και τη μελέτη του Νίκου Ζαχαριάδη θέμα στο κρυμμένο θησαυρό. Δεν ξέρω πιο πεφωτισμένο μυαλό το σκέφτηκε αυτό;  Πραγματικά απορώ… Αυτή η Πάτρα ποτέ δεν θα βάλει μυαλό  σε αυτό το κεφάλι ; Όσο για την πιο ερωτική ποίηση του Γ. Ρίτσου τι να πει κανείς; Έγινε και αυτή θέμα , Σονάτα του Σεληνόφωτος  στα σκοτάδια της μιζέριας. Ωραία που ήταν κάποτε η Πάτρα … τώρα, έχει τα μαύρα της τα χάλια, πιο μαύρο και από το μαύρο. Κάποτε το ΚΚΕ ήταν κάτι ανάμεσα σε θρησκεία και ιδεολογία όποιος έμπαινε στη διαδικασία να κάνει πλάκα με αυτό του την έπεφταν, τώρα κάνουν πλάκα μόνοι τους με την ιδεολογία τους και την κρεμάνε στα μανταλάκια, δεν έφτανε στους πατρινούς που έχουν δήμαρχο κομουνιστή, θέλανε να έχουν και καρνάβαλο.  Μήπως  και η  αριστερά για τα καρναβάλια δεν  έγινε;  Κρίμα τόσοι αγώνες στα νιάτα χαμένοι !!!

Κάτι ο Τσίπρας που μετέτρεψε τον ΣΥΡΙΖΑ  σε αστικό κόμμα και υπογράφει αβέρτα μνημόνια, κάτι η Πατρινή Δημοτική Αρχή που έκαναν τον Μαρξ και τον Έγκελς καρναβάλι πάει η ελληνική Aριστερά… Η πραγματικότητα είναι μια, έκλεισε το εργοστάσιο στη Ρωσία και είπαν να ανοίξουν ψιλικατζίδικο στην Ελλάδα, έλα όμως που ούτε εδώ  στέριωσε…τρίζουν τα κόκαλα του Πατερούλη Στάλιν. Ο Μαδούρο έμεινε να φυλάει Θερμοπύλες  με το ποσοστό του λάου του να υποσιτίζεται  πάνω από 50%. Α ξέχασα, έχουμε και τον Βορειοκορεάτη Κιμ Γιονγκ Ουν ο οποίος έχει ξεπαστρέψει την οικογένειά του και τον  μισό του  λαό μέχρι και το γέλιο τους έκοψε … Άντε βρε πάντα τέτοια και το χρόνου χαμηλότερα.

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS