Γράφει ο Αίολος
Του Αγίου Βαλεντίνου χθες , εγώ είμαι από εκείνους που προτιμήσανε τον βάλε – πίνω, φίλε κακά τα ψέματα οι γυναίκες ξέρουν ως και το DNA μας και εμείς το μόνο που καταφέρνουμε να μάθουμε γι’ αυτές είναι το πολύ-πολύ το ολόγραμμα τους. Τι τα ψάχνεις της γυναίκας η καρδιά μια άβυσσος κατά τον  Στράτο.

Ας αφήσω τους έρωτες κατά μέρους και να πάμε στην πραγματικότητα. Έσκασε μύτη σου λέει ο Πιερ Μοσκοβισί .με την κατά 29 χρόνια μικρότερή του γραμματέα και σύζυγό του αλά μπρατσέτα στον  ΠτΔ και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Όλα μαζί τα πεφωτισμένα μυαλά βρήκαν τη λύση, η έκθεση Μοσκοβισί θα λέει πως η ελληνική οικονομία ανακάμπτει και φυσικά για μια ακόμα φορά η ανάπτυξη έρχεται από την Παταγονία.

Άκουσε τους διαλόγους Τσίπρα, Παυλόπουλου με Μοσκοβισί ο Τζανακόπουλος και άρχισε να κάνει συστάσεις στη Γερμανία να βάζουν ρεαλιστικούς στόχους. Αυτά είναι, τα κάνει όλα  τόσο καλά η χώρα μας που τώρα πια δίνει κατευθύνσεις και στη Γερμανία.

Στη Γερμανία βρέθηκε ο Κυριάκος συναντήθηκε με Μέρκελ, Σόιμπλε και με βιομηχάνους της βαριάς βιομηχανίας οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν στη χώρα μας αλλά δεν μπορούν από τα κάπιταλ κοντρόλ του Γιάνη να ρίξουν στην έρμη την Ελλαδίτσα ούτε μισό ευρώ.  Έλα όμως που ο Κυριάκος πήγε με σχέδιο στη Μέρκελ και στον Σόιμπλε, μάθαμε ότι στο σχέδιο πέρασε τα πρακτικά μαθηματικά είναι το θέμα αφού διαχρονικά όλοι οι πολιτικοί εκεί μένουν μετεξεταστέοι. Γι’ αυτό και επιστρέφοντας ζήτησε συνάντηση με τον Α. Σαμαρά ως μόνη λύση στις κατευθυντήριες γραμμές.

Η Φώφη πήρε πίσω τον Γιώργάκη με μεταγραφή και νιώθει πως το ΠΑΣΟΚ έγινε πάλι κραταιό, γι’ αυτό και άρχισε πάλι να τα χώνει τόσο προς τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη ΝΔ.  Τώρα μάλιστα  που θα πάρει με μεταγραφή τον Φίλη ποιος την πιάνει. Αντί να λειτουργήσει συνετά λειτουργεί και δρα παρορμητικά, έτσι όπως το πάει η μανδάμ με λύπη βλέπω να κάνει μάγκα τον Λεβέντη.  Τελικά όλα είναι θέμα πολιτισμού, πολύ περισσότερο η διαχείριση της  όποιας εξουσίας , μικρής ή μεγάλης.

Πολιτισμό  είπα και  θυμήθηκα την απόφαση του ΚΑΣ η οποία πάρθηκε μέσα σε μια μέρα σε ότι αφορά την επίδειξη μόδας από τον οίκο Gucci στην Ακρόπολη. Σε αυτή τη σύσκεψη εκτός από τα μέλη του ΚΑΣ , ήταν και μέλη της UNESCO καθώς η Ακρόπολη έχει ενταχθεί στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας ποτιστικής κληρονομιάς της unesco από το 1987, παρόντες και υψηλόβαθμα στελέχη της Gucci οι οποίοι έδιναν το ποσό των 2εκ Ευρώ για τις αναστηλωτικές εργασίες του χώρου, αν και εφόσον τους επιτρεπόταν να παρουσιάσουν την επίδειξη μόδας. Τελικά η απόφαση ήταν αρνητική, οπότε η χώρα μας μπορεί να μην δει τον Gucci αλλά βλέπει τις συνεδριάσεις της βουλής τον Βούτση και τον Κουράκη  αυτοί μάλιστα  παράγουν πολιτισμό για γέλια και κλάματα.

Οι απόκριες ήρθαν και σε λίγο φεύγουν ο ελληνικός τραγέλαφος παραμένει !!!

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS