Tου Φάνη Ζουρόπουλου
ΑΚΟΥΩ πολλούς , συνταξιούχους  κυρίως, να περιμένουν το μέρισμα [που δεν είναι μέρισμα, ούτε επίδομα, ούτε τίποτα , ένα ...χαρτζιλίκι των Συριζανελ είναι ...],με το οποίο θα τους λαδώσουν τα Χριστούγεννα......Και να το θεωρούν .....Μάνα εξ ουρανού, παρόλο που τους πετσόκοψαν τις συντάξεις και τους ληστεύουν με τον ΕΝΦΙΑ.ΕΙΝΑΙ τα πρώτα δείγματα της φτωχοποίησης που εφαρμόζει το Σταλινοφασιστικό καθεστώς. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ: Για να πάρεις εσύ την κουτσουρεμένη έστω σύνταξη σου και να πληρωθεί ο.... στρατός των δημοσίων υπαλλήλων , οι ελεύθεροι επαγγελματίες φτύνουν αίμα, στην κυριολεξία .

ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ μιας μικρής εκδοτικής επιχείρησης υγιούς, με τα σημερινά κριτήρια, με 4-5 υπαλλήλους μου έλεγε το πρωί την λίστα των πληρωτών του για το επόμενο 2μηνο: ΕΦΚΑ, ΦΠΑ, ΦΜΥ, Φόρος εισοδήματος, προκαταβολή φόρου ,φόρος αλληλεγγύης, το δικό του πρώην ΤΕΒΕ τώρα ΕΦΚΑ, παρακρατούμενος φόρος, ΔΕΗ [το ακριβότερο ρεύμα σε όλη την Ευρώπη...], ΟΤΕ που το 50% είναι φόροι, Βενζίνες που το 70% είναι φόροι, ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, που οι άχρηστοι δεν μπόρεσαν ούτε φέτος να βρουν μια λογική ελάφρυνση, ΕΝΦΙΑ [δόση], νερό, αναλώσιμα της εργασίας του κ.λ.π., κ.λ.π... Είναι ζήτημα ,μου είπε αν μου μείνει τίποτα να πάρω τσιγάρα, που και αυτά υπερφορολογούνται ......ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ για να πληρωθούν λαμόγια και τεμπέληδες και από αυτά παλεύουν με απάτη να σου πετάξουν και σένα ένα ξεροκόμματο ....Αυτό που σήμερα λέγεται κράτος είναι μια συμμορία που διαπράττει μια θεσμοθετημένη και νομιμοποιημένη ληστεία, για να συντηρεί τα μέλη της..... Τον στρατό της που θα την κρατήσει ή[γιατί όχι?...], θα την ξαναφέρει στην εξουσία!...ΑΝ ΜΑΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ, ΜΑΣΑΓΕ...Μην διαμαρτύρεσαι όμως Ανθρωπάκο και σου φταίνε ''οι ξένοι που σου πίνουν το αίμα'' και οι ντόπιοι συνεργάτες τους!....Εσύ τους ψηφίζεις . Πάρε το ξεροκόμματο και σκάσε!....

* Ο Φάνης Ζουρόπουλος είναι εκτελεστικός Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και Τ. Πρόεδρος της Ένωσης Επαρχιακού Τύπου.

Φάνης Ζουρόπουλος
Author: Φάνης Ζουρόπουλος

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS