άνεργοι – Newsbeast
Του Τάκη Σουβαλιώτη.

 Ο αριστερός ανθρωπισμός, έγινε πια συνώνυμος με το δουλεμπόριο. Πρόκειται για μια πολιτική δραστηριότητα που είναι αρκετά κερδοφόρα. Αυτή την αίσθηση μας έχουν δώσει όλοι αυτοί οι αναρχομαρξιστές που εμπλέκονται στη διακίνηση της λαθρομετανάστευσης. Με Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής τον Γιάννη Μουζάλα, είχε παραιτηθεί και ο γ.γ. του Υπουργείου του. Που και αυτός ανήκε στον ΣΥΡΙΖΑ.


Και την παραίτησή του την είχε συνοδεύσει και με κάποιες σοβαρότατες καταγγελίες. Σύμφωνα με τις οποίες τα περισσότερα χρήματα που δίνονταν σε αυτό το Υπουργείο για τη συντήρηση των λαθρομεταναστών, χάνονταν. Αυτός ο άνθρωπος ήταν απόλυτα ξεκάθαρος. Κάποιοι στο περί ου Υπουργείο που διαχειρίζονταν αυτά τα ευρωπαϊκά χρήματα, δεν τα διαχειρίζονταν κατά πως έπρεπε. Αρκετά όμως χρήματα έβγαζαν και από τους αφροασιάτες, που έμπαιναν παράνομα στη χώρα μας. Προκειμένου να τους έκαναν διάφορες εξυπηρετήσεις οι αριστεροί ανθρωπιστές, τους τις άδειαζαν τις τσέπες τους. Χρυσοπληρώνονταν γι’αυτές (τις εξυπηρετήσεις). Τι είδους εξυπηρετήσεις τους παρείχαν; Άλλους από αυτούς τους στοίβαζαν στα διάφορα κτήρια που καταλάμβαναν και άλλους τους πήγαιναν για να στρατοπεδεύσουν στα πιο κεντρικά σημεία των διαφόρων πόλεων. Έτσι δεν γίνονταν; Πολύ σωστά σημειώνω και στην αρχή, ότι ο αριστερός ανθρωπισμός έχει ιδιοτελή κίνητρα. Συμπαραστέκονταν οι αναρχομαρξιστές στους λαθρομετανάστες, αφού πρώτα τους τα έπαιρναν. Το κλείσιμο όμως των συνόρων, που έκανε η σημερινή κυβέρνηση και ο μηδενισμός σχεδόν των ροών με τους λαθρομετανάστες, τους έχει άνεργους τους επαγγελματίες.

Χαλανδρίτσα Πατρών

Ευτυχία Λαμπροπούλου
Author: Ευτυχία Λαμπροπούλου
Απόφοιτη Δημοσιογραφίας με κρατική πιστοποίηση. Έχει πάρει πιστοποίηση από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για τη συμμετοχή της σε σεμινάρια με θέμα την παραγωγή δημοσιογραφικού λόγου-Δημοσιογραφικός λόγος στα σύγχρονα ΜΜΕ ( social media) καθώς επίσης για την αφηγηματική τέχνη του πολιτισμού, (πως τα ΜΜΕ μπορούν να συμβάλουν στην προώθηση αυτού). Έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια που κατά καιρούς διοργάνωσε το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας . Συνεχίζει τις σπουδές της πάνω στην έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία. Ενώ είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια - υποστήριξη του site Το Βήμα της Αιγιάλειας.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS