Όταν βούλιαζε ο Τιτανικός  η ορχήστρα έπαιζε μουσική.  Στη δική μας περίπτωση  την ώρα που έπεφταν οι υπογραφές του 4ου μνημονίου η μπάντα του στρατού παιάνιζε στο σπίτι του Υπουργού  Εθνικής Αμύνης με αφορμή τα 52α γενέθλια του κ. Πάνου Καμμένου… Όλα αυτά λίγες ώρες μετά τις άσεμνες χειρονομίες του Υπουργού Εθνικής Άμυνας  σε αγώνα πόλο ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό , οι  οποίες είχαν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων…Εδώ καράβια χάνονται οι βαρκούλες αρμενίζουν.Η παραπάνω φωτογραφία αναρτήθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο  Πολάκη το βράδυ του πάρτι.Γράφει ο Βηματοδότης
ΑΝΕΛ: «Επεράσαμε όμορφα»

 
Δεν θα σταθώ στον σαματά που προκάλεσε στους περίοικους της οικίας του Πάνου Καμμένου το πάρτι που έδωσε από κοινού με τον Παύλο Πολάκη επ΄ευκαιρία των γενεθλίων τους, ούτε βεβαίως στις δια... μεγαφώνου συγγνώμες για τη φασαρία που έκανε η μουσική και τα τραγούδια στην συνήθως ήσυχη αυτή τη γειτονιά, αλλά στους προσκεκλημένους των δύο εορταζόντων υπουργών. Και δεν εννοώ τον λαϊκό τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη που ήρθε ξαφνικά, εκεί γύρω στα μεσάνυχτα, και άρχισε να τραγουδά τις επιτυχίες του στην οικία Καμμένου (και μαζί μ΄αυτόν όλοι όσοι συμμετείχαν στο πάρτι), αλλά στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας (και θεωρητικό του ΣΥΡΙΖΑ) Δ. Βίτσα, στον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, στην υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά , όλους σχεδόν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ και τον αντιπρόεδρο του κόμματος (αλλά εξωκοινοβουλευτικό) Παν. Σγουρίδη. Να σημειώσω εδώ ότι το πάρτι γενεθλίων έγινε την ημέρα που κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο με τα πιο σκληρά μέτρα στη Βουλή, αλλά όμως, όπως φαίνεται, ούτε αυτό επηρέασε την επιτυχία του. Και ιδού η απόδειξη. Τόσο πολύ το διασκέδασαν που έβγαλαν και... σέλφις.

***
Προσεχώς αποχώρηση

 Αλλα μη νομίζετε πως δεν υπήρξαν και παρενέργειες ανάμεσα στους ΑΝΕΛ από το πάρτι του κ. Καμμένου. Μου λένε ότι η πρώην υφυπουργός και πρώην εκπρόσωπος του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη εμφανίζεται άκρως δυσαρεστημένη, όχι τόσο επειδή δεν την κάλεσαν στο πάρτι, αλλά λόγω της συμπεριφοράς του αρχηγού της προς αυτήν. Την αγνοεί επιδεικτικά, αναφέρει. Ετσι, μην εκπλαγείτε αν στο αμέσως προσεχές διάστημα έχουν εξελίξεις, γιατί όπως μου είπε, «έφτασα στα όριά μου».
Έντυπη έκδοστη ΤΟ ΒΗΜΑ

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS