Γράφει o Αίολος

Η υποκρισία της εξουσίας, με  τη  μάσκα του καινούργιου να κρύβει το πιο παλιό και από το παλιό. Τελικά η γάτα των Ιμαλάϊων ντίλαρε , αφού δεν μπόρεσαν οι Τσιπροκαμμένοι να δημιουργήσουν τηλεοπτικό κανάλι με τα μαγειρέματα του Παππά , από τούδε και στο εξής θα έχουν το ΔΟΛ δικό τους. Μπορεί να έβαλαν ως προπύργιο τον Μουλόπουλο αλλά το παιχνίδι δεν είναι εκεί. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη και ο Σαββίδης πρόθυμος να τα καταθέσει, αν λοιπόν δείτε τον Σαββίδη βασικό μέτοχο του ΔΟΛ μην παραξενευτείτε. Το κακό είναι πως ο πλουραλισμός  τείνει να γίνει ΣΥΡΙΖΑΪΣΜΟΣ. Η μόνη άποψη που θα έχει αξία είναι εκείνη που θα λιβανίζει τη κυβερνητική πολιτική, σκέψου διώξεις που έχουν να υποστούν δημοσιογράφοι οι οποίοι δεν θα υπακούσουν στις εντολές του αφεντικού. Έχουμε να ζήσουμε μέρες που θα μας παραπέμπουν  στη δεκαετία του ’50.

Εμείς κοιτάμε το μικρόκοσμό μας , τη φτώχεια μας και το πόνο μας , όμως και η διεθνής κοινότητα δεν πάει πίσω, φόβος και εσωστρέφεια έχει κυριεύσει  τις ΗΠΑ και όχι μόνο  από την εκλογή Τράμπ ,ο οποίος ακόμα δεν κάθισε στη καρέκλα του προέδρου και στην πρώτη  επίσημη συνέντευξη του, τα έβαλε με τους δημοσιογράφους του CNN. Το ύφος του , θύμιζε τον Χίτλερ της δεκαετίας του ’30 ,  η ευγένεια πήγε περίπατο. «Πάψε , δεν σου απαντώ, βγάλτε τον έξω» οι απαντήσεις του στο δημοσιογράφο την ώρα που του έθετε τις ερωτήσεις. Ενώ, αντιγράφοντας το σύνθημα του ΚΚΕ ο πλανητάρχης δε δίστασε να πει ούτε λίγο ούτε πολύ ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Για φαντάσου… τι άλλο θα ακούσουμε το υπόλοιπο διάστημα; 

Αλλά ο Τράμπ δεν είναι μόνος του , έχει τον Βλαδίμηρο να τον στηρίζει ο Ρώσος πρόεδρος τον υποστήριξε τόσο  προεκλογικά όσο και μετεκλογικά. «Χειρότεροι από πόρνες όσοι κυκλοφορούν σεξουαλικές φήμες για τον Τραμπ» δήλωσε με θυμό ο Βλαδίμηρος υπερασπιζόμενος σθεναρά τον φίλο του Ντόναλντ. Σε αυτό το σημείο αξίζει να ειπωθεί πως πολλοί είναι εκείνοι που λένε για έναν έρωτα μεγάλο μεταξύ των δύο προέδρων Αμερικανού και Ρώσου με σκοπό να μην επιτρέψουν την έλευση της Κίνας  στα οικονομικά τους χωράφια, μέσω του εμπορίου   , βλέπετε το παιχνίδι της  αγοράς  θέλει σκληρούς παίχτες οι δύό τους  το ξέρουνε καλά. . Σύντομα θα φανεί αν πρόκειται πράγματι για έρωτα ή για λυκοφιλία με απρόβλεπτα αποτελέσματα για την παγκόσμια κοινότητα.

Συμπερασματικά, κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον !!!

Αίολος

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS