Γράφει ο Γιώργος Παντάκης

«Αν δεν λύσω τα θέματα πλημμύρων και πυρασφάλειας εγώ θα παραιτηθώ», έλεγε το 2014 η συντρόφισσα Δούρου για να κλέψει από τους πολίτες την ψήφο τους. Επαγγελματίας του είδους .

130 περίπου άτομα έχασαν τη ζωή τους  επί θητείας της και επί κυβερνήσεως του «μικρού» Τσίπρα των 44 ετών! «Στη βάρδια τους”. Φυσικά παραίτηση δεν είδαμε. Φταίνε όλοι, φταίνε οι προηγούμενοι, φταίει η κλιματική αλλαγή, φταίνε τα θύματα φυσικά, φταίνε οι υφιστάμενοι τους, φταίει ο καιρός φταίνε οι πάντες, ακόμα και ο Σαμαράς. Οι ίδιοι πάντως μπορούν να παραμείνουν στις θέσεις τους χωρίς τύψεις κι ενοχές.Απίστευτα κυνική η ομολογία Βερναρδάκη.  Με πολύ λίγα λόγια μας «ομολόγησε» ότι, δεν είναι για πολύ βαριές δουλειές ο μικρός Αλέξης. Όμως για να λασπώνει κόσμο, να κοροϊδεύει έναν λαό, να χαρίσουν σε ξένους την 3,000 χρόνων ιστορία της χώρας του, είναι Μεγάλος. Ρε σαν δεν ντρέπεστε.

Εχθρούς του συστήματος μας λέγατε όταν λέγαμε ότι η κυβέρνηση είναι «παιδική χαρά». Χάρη σας κάναμε και σας λέγαμε έτσι. Η παιδική χαρά εμπεριέχει τουλάχιστον αθωότητα. Κανονικά θα έπρεπε να σας λέμε με το πραγματικό σας όνομα που καταγράφει και τον πραγματικό σας στόχο, και δεν είναι καθόλου αθώο. Δολιοφθορείς.

Όχι μόνο δεν έχουν τα α…..α να παραδεχτούν τις ευθύνες τους, έχουν και περίσσιο θράσος και δεν επιτρέπουν στην αντιπολίτευση να τους ασκήσει κριτική.  Μην ακούσουν αντίθετη φωνή να τους μιλάει για τις ευθύνες τους, τρέχουν αμέσως να ασκήσουν αυτό που πολύ καλά έμαθαν από τα νιάτα τους, στα υπόγεια της προπαγάνδας. Να λασπώσουν χωρίς έλεος. Καθαρόαιμοι απόγονοι των Σοβιετικών προπατορων.

Όσο για το θέμα των νεκρών, μην έχετε την αυταπάτη ότι νοιάζονται έστω και λίγο. Μην έχετε την αυταπάτη ότι σκοτίστηκαν για τους 100+ νεκρούς. Και χίλιοι να ήταν, το ίδιο θα σκοτιζόντουσαν. Δεν έχουν συνείδηση, δεν έχουν ανθρωπιά.

Ρίξτε μια ματιά σε ΟΛΑ τα κομμουνιστικά καθεστώτα και θα καταλάβετε πολύ καλά τι εννοώ. Θα καταλάβετε πόσο ανησύχησαν για τα εκατομμύρια δολοφονιών που έκαναν.  Όχι για 100.

Από την ΕΣΣΔ, την Κούβα, την Καμπότζη,  την Αν. Γερμανία, Πολωνία , Πράγα, 70 εκατομμύρια στην Κίνα του Μάο …Τι να πρωτοθυμηθείς, ένα χάος από όπου πέρασαν.  Μόνο στην Ελλάδα και την Βενεζουέλα αυτήν την εποχή βρήκαν χώρο να πουλήσουν το σανό τους. Και ιδού το αποτέλεσμα. Στη μια πεθαίνουν από την πείνα, στην άλλη από φυσικές καταστροφές.

Όπου δυστυχία τρέχουν να ξεδιπλώσουν τις γνώσεις τους στην κοροϊδία. Καθαρόαιμοι λαοπλάνοι απατεώνες.  Με την μάσκα του Δημοκράτη και του λαοπρόβλητου εξαπατούν ολόκληρες κοινωνίες είτε ειναι 44 είτε 104 χρόνων.

Ήρθε η ώρα να «πληρώσουν” και μάλιστα με ένα νόμισμα που αντιπαθούν σφόδρα. Την Δημοκρατία.  Ο χρόνος είναι πολύ κοντά…

http://lastpoint.gr/irthe-ksana-i-ora-tis-dimokratias/

 

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS