Καθημερινότητα
 

1920 Εργοστάσιο παρασκευής γλυκών κουταλιού Αδελφών ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΛΩΝΗ: Εδώ οι εργάτριες καθαρίζουν τριαντάφυλλα από την Μονή Ταξιάρχων για να φτιάξουν την περίφημη ροδοζάχαρη. Μαζί τους και οι μοναχοί που τους έμαθαν την τέχνη, ενώ αριστερά διακρίνεται το καζάνι- βραστήρας. Οι αδελφοί Κλωνή ασχολήθηκαν για 6 χρόνια στην κατασκευή γλυκών στην Αμερική και το 1920 άνοιξαν το εργοστάσιο στο Αίγιο. Εκτός από ροδοζάχαρη έφτιαχναν φράουλα, αχλάδι, μήλο, βύσσινο, νεραντζάκι, κίτρο, βερίκοκο με μεγάλη κατανάλωση σε όλη την χώρα, αλλά και στο εξωτερικό. Η εταιρεία διέθετε κατάστημα και στην Αθήνα, ενώ λειτουργεί ακόμα από τους κληρονόμους του Τάκη Δημητρουλόπουλου και του Σωτ. Κωστόπουλου, που την αγόρασαν από τους αδελφούς Κλωνή.