Εκτύπωση
Επικαιρότητα
Εμφανίσεις: 31

Στο θρυλικό Cafe de Flore στο Παρίσι, εκεί που παραδοσιακά συναντιούνται η  διανόηση με τη μόδα / Life / Woman TOC

Οι λάτρεις του καφέ μπορούν να μάθουν περισσότερα για αυτόν τον...«πυλώνα» της καθημερινότητας στο Paris Coffee Show, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο καφές είναι μέρος των χαρακτηριστικών των Γάλλων, όπως η μπαγκέτα ή το κόκκινο κρασί. Σχεδόν το 90% των Γάλλων ενηλίκων πίνουν καφέ και βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα των μεγαλύτερων καταναλωτών παγκοσμίως.


Στο Παρίσι, το να κάθεται κάποιος έξω για έναν καφέ είναι σχεδόν υποχρέωση της πόλης. Είναι επομένως απολύτως φυσικό ότι γεννήθηκε το Paris Coffee Show, μια εκδήλωση που σχεδιάστηκε για να φέρει κοντά επαγγελματίες του κλάδου και λάτρεις του καφέ για περίπου 3 ημέρες συναντήσεων, εργαστηρίων, γευσιγνωσιών και συνεδρίων.

Συχνά αναβληθείσα λόγω Covid-19, αυτή η συνάντηση πραγματοποιείται τελικά στην πρωτεύουσα, στην καρδιά του Parc Floral de Vincennes στο 12ο Διαμέρισμα του Παρισιού.

Για να βυθιστεί ο επισκέπτης στον κόσμο του εξειδικευμένου καφέ, το Paris Coffee Show σας επιφυλάσσει μάχες για την τέχνη του latte, εργαστήρια ψησίματος, δραστηριότητες, γευσιγνωσίες καφέ από όλο τον κόσμο ... Ένας συναρπαστικός τρόπος για να ανακαλύψει κάποιος την ποικιλία του καφέ είναι κάτι πολύ πιο περίπλοκο από ένα απλό ενεργοποιητή για να ξεκινήσει η μέρα.

Μεταξύ των διαγωνισμών barista και των προσκλήσεων από άλλους επαγγελματίες καφέ, όπως κατασκευαστές μηχανών, εισαγωγείς, διανομείς, δημιουργούς επιτραπέζιων σκευών ή ακόμα και τον κόσμο της σοκολάτας, μπισκότων, σιροπιού και όλων όσων συνοδεύουν τον καφέ, πρόκειται για ένα πλήρες πανόραμα που περιμένει τους Παριζιάνους - και όχι μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πηγές: Paris Secret, Paris Coffee Show

https://www.naftemporiki.gr/story/1773264/mia-giorti-gia-ton-kafe-sto-parisi

 

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS