Εκτύπωση
Επικαιρότητα
Εμφανίσεις: 280

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενισχύει τα νοσοκομεία για την ...

Στην επιλογή αναδόχου για την μεταφορά των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας προχώρησε  η Οικονομική Επιτροπή της ΠΔΕ.

<<Στόχος είναι η απρόσκοπτη μετακίνηση των υποψηφίων στα εξεταστικά κέντρα. Κατά την μετακίνηση θα πρέπει να εφαρμόζονται τα ειδικά μέτρα προστασίας, αλλά και να απολυμαίνονται τα οχήματα πριν και μετά την μεταφορά των μαθητών>>, ενώ θα διενεργούνται έλεγχοι καθ όλη τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων.



Ως προς τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης, η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε στην έγκριση του πρακτικού διεξαγωγής δημοπρασίας  για το έργο «Καθαρισμός βλάστησης, άρση φερτών υλικών και Συντήρηση υφιστάμενων έργων σε πόταμους και χείμαρρους Αιτωλοακαρνανίας έτους 2019-2020», προϋπολογισμού 7  εκατ. ευρώ, όπως επίσης ενέκρινε τους όρους  για τη διεξαγωγή της δημοπρασίας του έργου «Βελτίωση & Εκσυγχρονισμός της οδού Κουνινά –Ρακίτα-Λεόντιο προϋπολογισμού 3,6 εκατ. ευρώ.

Επίσης ενέκρινε τον ανακεφαλαιωτικό πίνακα εργασιών και την συμπληρωματική σύμβαση του έργου «Εργασίες συντήρησης-αποκατάστασης υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων πόταμων Μεγανίτη, Φοίνικα, Σελινούντα και κλαδών ή όμορων χειμάρρων αυτών», προϋπολογισμού 800.000 ευρώ. Αντίστοιχη απόφαση ελήφθη για την εργολαβία «Εργασίες Συντήρησης-Αποκαταστασης αντιπλημμυρικών έργων ποταμού Αχελώου» με προϋπολογισμό μελέτης 1,5 εκατ. ευρώ.

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS