Σε γνώση των εμπλεκομένων αλλά και των βουλευτών περιέρχεται σήμερα το περιεχόμενο της δικογραφίας που αφορά στους χειρισμούς γύρω από τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης Novartis.Γράφει ο Θανάσης Κ.

Επειδή πολλά φημολογούνται και κάμποσα γράφονται για το τι θα γίνει με την υπόθεση Novartis στη Βουλή, θα προσπαθήσω σήμερα να ξεκαθαρίσω κάπως την «ομίχλη».15 χρόνια ΓΕΦΥΡΑ με 61 εκατομμύρια διελεύσεις!

Ο νέος γαλανόλευκος λογότυπος της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., παρουσιάστηκε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, ως επιστέγασμα της δεκαπενταετούς διαδρομής της Εθνικής μας Γέφυρας, του σύγχρονου ζωντανού μνημείου που μπήκε στον χάρτη για να εξυπηρετεί την κινητικότητα, μα και για να συμβολίζει την ενότητα ως μέσο για την κοινή προκοπή των Ελλήνων.


Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

https://www.mononews.gr


Πολλές «ευχάριστες εκπλήξεις», πέρα από την ιδιωτική ασφάλιση ζωής και υγείας, επιφύλαξε η νέα επιχειρησιακή σύμβαση της Σκλαβενίτης στους περίπου 24.000 εργαζομένους της.


Από το Baker Institute

Οι αεροπορικές επιθέσεις σε δύο εγκαταστάσεις πετρελαίου στη Σαουδική Αραβία έχουν τις ρίζες τους στο φρικτό πόλεμο της Υεμένης, στον οποίο έχουν εμπλακεί το Ιράν και η Σαουδική Αραβία -και οι τοπικοί σύμμαχοί τους- εδώ και σχεδόν μια πενταετία.