«Δεν είμαι επισκέπτης στην Αν.Αιγιάλεια, αλλά κατοικώ εδώ
- Θέλω ισχυρό δήμο αλλά θα στηρίξω αίτημα ξεχωριστού» 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, μαζί με δεκάδες υποψηφίους Δημοτικούς  συνέχισε χθες τις περιοδείες του στην Ανατολική Αιγιάλεια, με  επισκέψεις σε: Πλάτανο, Μάρμαρα, Χρυσάνθιο και Αμπελόκηπους.


Ο κ. Γούτος μίλησε σε συγκεντρωμένους κατοίκους, τονίζοντας:
«Δεν είμαι επισκέπτης, προεκλογικά, αλλά κάτοικος της περιοχής σας, 4-5 μήνες το χρόνο. Βιώνω καθημερινά, την έλλειψη καθαριότητας, τους κακούς δρόμους, τα σκοτάδια. Είμαι ένας από εσάς».
Ο υποψήφιος δήμαρχος, αναφερόμενος στο ΧΥΤΑ Αιγείρας, υπενθύμισε ότι πρώτος και πριν από την εμφάνιση της Επιτροπής Αγώνα Αν. Αιγιάλειας, έθεσε το θέμα και ζήτησε να κλείσει...και θα κλείσει, με έργα αποκατάστασης».
Επιπλέον ανέφερε: «Σκοπός μας δεν είναι, ο εκάστοτε αντιδήμαρχος να εξαρτάται από τις υπηρεσίες της έδρας του δήμου, αλλά αποκεντρωμένα θα μπορεί να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες της Ακράτας. Η ισόρροπη ανάπτυξη της περιφέρειας του Δήμου με το αστικό κέντρο του Αιγίου, δεν είναι απλά μια διαπίστωση, αλλά σημαντική μας αρχή.Και θα το αποδείξουμε». 
Και κατέληξε:
«Η δική μου  θέση είναι να έχω έναν μεγάλο και ισχυρό δήμο, αλλά έχουμε δημοκρατία και κατά συνέπεια εφόσον οι τοπικές κοινωνίες επιμείνουν σε νέο Δήμο Αν.Αιγιάλειας, εγώ θα είμαι στο πλευρό τους».

 

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS