Κατεβαίνω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τις αξίες και τις αρχές μου, με πολιτική συνείδηση και κοινωνική ευθύνη, με δεδομένο το ενδιαφέρον και την αγάπη για την πρόοδο του τόπου μου. Με εφόδια την εμπειρία και γνώση από τη μακροχρόνια εθελοντική προσφορά και τους αγώνες μου για τα  Ανθρώπινα Δικαιώματα και τα Δικαιώματα των Γυναικών στο Γυναικείο Κίνημα και ειδικότερα στην Ένωση Γυναικών Ελλάδας (Ε.Γ.Ε.) ως Πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της Ε.Γ.Ε. (1983-2003),  ως Αντιπρόεδρος (2003-2019), και ως μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου Ε.Γ.Ε. (2015-2019) και ως Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ισότητας Αχαΐας (2002-2010),  καθώς και άλλων Επιτροπών Ισότητας. Με τις εμπειρίες μου ως αιρετό μέλος συνδικαλιστικών, κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων, με αγώνες για τα κοινωνικά κι εργασιακά δικαιώματα. Με τις επιστημονικές γνώσεις μου ως νομικός και πολιτικός επιστήμων, με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση, την σημαντική εμπειρία μου στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα Κ.Π.Σ. &  ΕΣΠΑ ως Διευθύντρια Επαγγελματικής Κατάρτισης της Ν.Ε.Λ.Ε. Αχαΐας (1994-2004) και ως Υπεύθυνη του Κέντρου Λαϊκής Επιμόρφωσης Αιγίου (1986-2004),  την υπηρεσία μου ως Ελεγκτής ΟΤΑ στη Δ.Ο.Υ. Αιγίου (1990-1994) και την πολύχρονη εμπειρία μου σε διοικητικές θέσεις ευθύνης του Υπουργείου Παιδείας (2008-2019).


       
 Πιστεύω ότι υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ να ζήσουμε με καλύτερη ποιότητα ζωής στο Αίγιο και σε όλο το Δήμο της Αιγιαλείας. Ζητώ να στηρίξετε με την ψήφο σας το συνδυασμό κι εμένα δείχνοντάς μας εμπιστοσύνη, για να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.
       
 Πιστεύω  ότι η αυτοδιοίκηση είναι όραμα, είναι πάθος, είναι ανιδιοτελής προσφορά, είναι αποτελεσματικότητα! Ότι είναι κοινή υποχρέωση και δικαίωμα η συμμετοχή ανδρών και γυναικών στα Δημοτικά Συμβούλια, για να είναι πιο αντιπροσωπευτικές οι δημοτικές αποφάσεις και επομένως πιο δημοκρατικές, αποτελεσματικές και ωφέλιμες για την κοινωνία. Εμείς κινούμε το μαγικό μοχλό της αλλαγής, της ανανέωσης, της δημιουργίας. Μαζί χρειάζεται να μοχθήσουμε, γυναίκες και άνδρες και θα πετύχουμε!.

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS