Η Μαρία Μανωλοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση

Μετά από μια δεκαπενταετία ενασχόλησής μου με τα δημοτικά πράγματα της πόλης της Πάτρας, αποφάσισα να κατέβω και να διεκδικήσω την εκλογή μου σαν Περιφερειακή Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Σπηλιόπουλου .Σαν γυναίκα έχω την θέληση αλλά και την διάθεση να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για να καταστεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μια ισχυρή Περιφέρεια και να πάρει την θέση που της αξίζει στον οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα.

Αρκετά η Δυτική Ελλάδα ταλανίζεται από την ανεργία και την υπανάπτυξη. Είναι καιρός να περάσει στην Νέα Εποχή των μεταρρυθμίσεων, της ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς, στην τουριστική ανάπτυξη, στην περιβαλλοντική αναβάθμιση.

Σε αυτή την συγκυρία θεωρώ, ότι η υποψηφιότητα ενός πολιτικού με ιδέες με οράματα με γνώσεις για την Περιφέρεια όπως αυτή του Κώστα Σπηλιόπουλου, μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια για αναβάθμιση του ρόλου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Συστρατεύομαι λοιπόν μαζί του στο κάλεσμά του για μια Περιφέρεια με ρόλο στο Ευρωπαϊκό περιβάλλον που θα είναι πρωταγωνιστής και όχι ουραγός των εξελίξεων για το καλό των τοπικών κοινωνιών.Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS