Εκτύπωση
Επικαιρότητα
Εμφανίσεις: 225Γράφει ο Βασίλης Μανδαράκης

Στην Ηλεία πραγματοποιήσαμε σαν Κίνημα Αλλαγής δυο ανοικτές συγκεντρώσεις σε 15 μέρες απόσταση η μια από την άλλη. Ήταν και στις δυο μεγάλη η συμμετοχή πολιτών φίλων μελών και στελεχών του κόμματος. Πριν μερικούς μήνες δεν μπορούσαμε να το φαντασθούμε. Είναι φανερό ότι το Κίνημα Αλλαγής μέσα και από το 2ο Συνέδριο, αρχίζει να προβάλει, δειλά ίσως, σαν την τρίτη λύση απέναντι στο δικομματικό σκηνικό που επιχειρείται να στηθεί. Οι συνεχείς επιθέσεις του Τσίπρα συσπειρώνουν τους φίλους και τα μέλη που ανήκουν στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη.***Όμως δεν φτάνει μόνο η οργανωτική συγκρότηση και ο θυμός. Οι πολίτες που αρχίζουν να προσβλέπουν στο Κίνημα Αλλαγής, φαίνεται ότι θέλουν να παίξει ουσιαστικό ρόλο, στην ανόρθωση της χώρας. Για να συμβεί αυτό όμως, χρειάζονται και οι ανάλογες πολιτικές.

***Πρώτον με θάρρος να τους ζητάμε να μας ψηφίσουν γιατί όμως; --Διότι επιδιώκουμε την Στρατηγική Ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, την όχι Αυτοδυναμία της Ν.Δ. και αυτόνομο Κίνημα Αλλαγής. Αυτός είναι ο σωστός διμέτωπος. Ψηφίστε μας γιατί μπορούμε και θέλουμε εμείς να είμαστε ο Ρυθμιστής των εξελίξεων.

***Δεύτερον να προβάλουμε παράλληλα, ότι μόνο με ενισχυμένο και διψήφιο ποσοστό μπορούμε να είμαστε ο Καταλύτης ώστε να εγγυηθούμε αποφασιστικά την πολιτική σταθερότητα που χρειάζεται η χώρα. Να γνωρίζουν οι πολίτες ότι με ισχυρό ΚΙΝ.ΑΛ, μόνο έτσι δεν θα πάμε σε αλλεπάλληλες εκλογές καταστροφικές για την χώρα. Διότι διαφορετικά με μισόλογα, και υπεκφυγές δεν έχουν λόγο να μας ψηφίσουν ανεβάζοντας το ποσοστό μας.

***Τρίτον, ότι θα αποτρέψουμε βέβαια να έρθει πάλι ο Τσίπρας από το παράθυρο, με δική μας ευθύνη, ενώ θα έχει φύγει ηττημένος από την πόρτα, με το κολπάκι της απλής αναλογικής.

***Τέταρτον, εξίσου σημαντικό, αν θέλουμε επιπλέον, να εξασφαλίσουμε την ηγεμονία στον χώρο χρειάζεται να αποκόψουμε τον Τσίπρα από οποιαδήποτε κυβερνητική θέση.

***Το δίλημμα Δεξιά-Αντιδεξιά, είναι η παγίδα που μας έχει στήσει. Το σύγχρονο δίλημμα της εποχής που εμείς πρέπει να προβάλουμε και να απαντούν αυτοί, είναι το Λαϊκισμός-Αντιλαϊκισμός και η μάχη ενάντια στην Ακροδεξιά με την οποία συνεργάζεται κυβερνητικά ο Τσίπρας.

***Διαφορετικά αν δώσουμε δειλά την εκλογική μάχη με αμφισημίες και δισταγμούς χωρίς τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία μας δίνει η σύνθετη πολιτική κατάσταση και η ιστορία του χώρου, θα χάσουμε το τραίνο.

Μπορούμε αρκεί σωστά να το επιδιώξουμε, με Αυτόνομο ισχυρό Κίνημα Αλλαγής, καταλύτη των εξελίξεων, που πρέπει να προβάλει σαν ο αποφασιστικός παράγοντας για την πολιτική σταθερότητα.

Ικανό να βοηθήσει για τις μεγάλες αλλαγές, τις ουσιαστικές και δίκαιες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα.

Υ.Γ Ή συμμετοχή έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία γιατί γίνεται μέσα στην προεκλογική περίοδο για τις εκλογές στην Τ.Α και έλειπαν αρκετοί.

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS