Στην πρώτη γραμμή βρέθηκαν χθες πολλά ιστορικά  στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία όπου χειροκρότησαν την παρουσίαση του βασικού κορμού του  ψηφοδελτίου του Κ. Σπηλιόπουλο και τάχθηκαν στο πλευρό του. Ενώ ηχηρές ήταν η παρουσίες στελεχών του ΚΙΝΑΛ και της Ν.Δ.

Ο Κ. Σπηλιόπουλος κατά την παρουσίαση είπε:  «Άνδρες και γυναίκες, νέοι και έμπειροι, που ήδη αγωνίζονται μαζί μας για την αλλαγή σελίδας στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θέτουν υποψηφιότητα. Με όραμα, θέληση και σχέδιο προχωράμε ΜΑΖΙ για την επανεκκίνηση της Περιφέρειάς μας, οι πολίτες της οποίας αρνούνται να τη βλέπουν να τελματώνει σε όλους τους τομείς»

Ενώ συνέχισε αναφέροντας τα παρακάτω: «Βρισκόμαστε στον πάτο του βαρελιού. Αυτή είναι η αλήθεια. Μερικοί ίσως πουν ότι όλη η χώρα υποχώρησε στα χρόνια της κρίσης, που είναι επίσης αλήθεια. Με μια διαφορά. Άλλες περιφέρειες, μέσα στα χρόνια της κρίσης, βελτίωσαν έστω και οριακά τη θέση τους. Στο ίδιο διάστημα η δική μας θέση χειροτέρεψε.

Η απερχόμενη περιφερειακή αρχή και ο Απόστολος Κατσιφάρας προσωπικά αναζήτησαν σωσίβιο εκλογικής σωτηρίας στη συνεργασία τους με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μια συνεργασία με βαριά ανταλλάγματα σε βάρος των συμφερόντων της περιφέρειας. Σε μια ολόκληρη σειρά από υποθέσεις μείζονος ενδιαφέροντος για την περιφέρεια, είτε συνέργησαν, είτε σιώπησαν.

Επιπροσθέτως, ο κ. Φαρμάκης όπως και ο κ. Κατσιφάρας έχουν ένα κοινό στοιχείο. Εναποθέτουν όλες τους τις ελπίδες στα κόμματα που τους στηρίζουν. Είναι καθαρά κομματικές υποψηφιότητες και αντιλαμβάνονται το ρόλο τους στην περιφέρεια ως εξυπηρέτηση των κομμάτων που τους στηρίζουν. Την κομματοκρατία στην περιφέρεια την πληρώσαμε ακριβά. Είδαμε που μας οδήγησε. Στη φτώχεια, στην ανέχεια, στην υπανάπτυξη.

Ήλθε πια ο καιρός για κάνουμε τη ρήξη με το σύστημα που θέλει την περιφέρεια υποταγμένη στα κόμματα και στο πελατειακό σύστημα».
Αναλυτικά οι υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά:
ΑΓΙΟΜΥΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΛΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΜΟΥΣΤΑΦΕΡΗ ΦΙΛΙΩ-ΘΕΟΔΩΡΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΑΛΠΕΑ ΕΚΑΒΗ
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΣΤΡΟΦΥΛΛΑ ΑΘΗΝΑ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα δείχνουν πως ο Κ. Σπηλιόπουλος είναι η ήρεμη δύναμη που θα κάνει τη διαφορά στις Περιφερειακές εκλογές .

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS