Εκτύπωση
Επικαιρότητα
Εμφανίσεις: 393


 
Η Ειρήνη Δούσκα είναι  σύζυγος του Παναγιώτη Δούσκα γνωστού και  καταξιωμένου   επιχειρηματία της περιοχής μας και όχι μόνο. Η Ειρήνη για όλους είναι η ήρεμη δύναμη έτσι την αποκαλούσαν και την αποκαλούν. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, μεθοδικός, με κοφτερό μυαλό και οξυδέρκεια. Πάντα δίπλα στα τρία της Παιδιά και δίπλα στον σύζυγό της , σε κάθε προσπάθειά του, σε κάθε βήμα του. Δίπλα στον Πάνο όπως η ίδια λέει έμαθε  πολλά- έμαθε πως είναι να ανεβαίνεις σκαλί –σκαλί , να χτίζεις γερές βάσεις και να λειτουργείς με μεθοδικότητα. Έμαθε πως είναι να βάζεις στόχους και να τους πετυχαίνεις.

Το σημαντικότερο δε από όλα ποτέ δεν επαναπαύτηκε στην οικογενειακή ζωή  και  στο πτυχίο Λογιστικής, μιας και έχει  την πιστοποίηση στη διοίκηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων  και marketing. Αν και μητέρα τριών παιδιών με πολλές υποχρεώσεις, ποτέ δεν έχασε την κοινωνική της ευαισθησία προσέφερε όπου έβλεπε ότι υπήρχε ανάγκη, έχει  εργαστεί εθελοντικά και έχει θητεύσει  σε πολλά σωματεία και συλλόγους  του Αιγίου,  ενώ παράλληλα σπούδαζε στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ελληνικό Πολιτισμό. Ανήσυχο πνεύμα, αεικίνητη, τώρα που τα παιδιά της έχουν ανοίξει τα φτερά τους η ίδια δεν  χάνει το χρόνο της αλλά ασχολείται με οτιδήποτε δημιουργικό μπορεί. «Έχω μάθει να εργάζομαι δεν μπορώ να κάθομαι», θα την ακούσεις να λέει και πράγματι εργάζεται .

Το όραμά της είναι να δει την Αιγιάλεια μια σύγχρονη αναπτυγμένη περιοχή , πόλο έλξης επισκεπτών. Θέλει ο τόπος που  γεννήθηκε, μεγάλωσε και δημιούργησε  να γυρίσει σελίδα και προς αυτή την κατεύθυνση επιθυμεί να εργαστεί.  Θέλει όσο τίποτα άλλο μια καθαρή. λειτουργική, με ανάδειξη των πολιτιστικών της χαρακτηριστικών    αναπτυγμένη περιοχή, πρότυπο για τις άλλες πόλεις. Όπως η ίδια λέει « …μπορεί η Αιγιάλεια να πάρει τη θέση που της αξίζει αρκεί να δημιουργήσουμε τα εχέγγυα  για την Αιγιάλεια του αύριο».

Η ίδια θέλει να σταθεί στο πλευρό του Χρήστου Γούτου και να προσφέρει για την Αιγιάλεια του αύριο που οραματίζεται, μια περιοχή χωρίς σκουπίδια, με λειτουργική καθημερινότητα, όπου ο πολιτισμός  θα είναι το κυρίαρχο γνώρισμα της.

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS