Του Γιώργη ΤάΚη Δόξα

Την Τετάρτη 15/5/2019 δημοσιεύθηκε η «σημαντική είδηση» ότι ο «ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ» ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ, δεν προσκόμισε τις εγγυητικές επιστολές και απεταξάμην τούτον (και την Τεχνική του Εταιρεία) από την (προς εκτέλεση) συμμετοχή του στην εργολαβία της Εθνικής (!!) οδού Πατρών – Πύργου…Ένα (1) μήνα νωρίτερα (αν δεν κάνω χρονικό λάθος) Υπουργοί – Περιφερειάρχες – Βουλευτές – Δήμαρχο – Λαός – Μηχανήματα – Μουσικές ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ την έναρξη των εργασιών για την ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του θρυλικού και αιματοβαμμένου δρόμου.

Δύο γεγονότα ΕΥΤΕΛΗ· ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ και ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΑ για ΟΛΟΥΣ πού «κάνουν πλάκα» με την Ζωή και τον Θάνατο εκατοντάδων ταξιδιωτών πού αποφασίζουν (κάνοντας ή όχι τον σταυρό τους) να ταξιδέψουν στον (πολύχρονα) δρεπανοφόρο δρόμο Πατρών – Πύργου.

Είναι Ντροπή· Ξεφτίλα· Κοινωνικό όνειδος· Πολιτική αθλιότητα· Διαχρονικός εμπαιγμός· και Σαδιστική συμπεριφορά απέναντι στην ΑΞΙΑ της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ, Κουβέντες· Λόγια· Υποσχέσεις· Δηλώσεις παρηγοριάς και Θριαμβευτικές φωτογραφίες με το ψαλίδι στο χέρι για την κορδέλα ή «Επίσημοι» ως Οδηγοί στα μηχανήματα που θα «ανοίξουν τους δρόμους» για τον ΔΡΟΜΟ.

Είμαι βέβαιος ότι οι ΤΥΠΟΙ (όπου κι’ αν ανήκουν Κομματικά – Πολιτικά – Επαγγελματικά και Κοινωνικά) κάνουν αυτό που γνωρίζουν. Δηλαδή: ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ (ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ) ΔΙΑΡΚΩΣ και ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ και το τραγικό: ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ. Και το αίσχιστο: «Μυστικά και χωρίς μάρτυρες» τους βρίζουμε, τους καταριόμαστε, τους απεχθανόμαστε, αλλά ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!…

Η απώλεια της (όποιας) Ανθρώπινης ύπαρξης λόγω Κρατικής Ανεπάρκειας· Αδιαφορίας· Ολιγωρίας είναι ΕΓΚΛΗΜΑ και πρέπει να τιμωρείται άμεσα και (ποινικά) δραστικά. Αυτό πρέπει να είναι η σύσσωμη και ομόφωνη αντιμετώπιση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΕΙΩΝ (και γιατί όχι όλων των Ελλήνων).

Ο (κάθε) ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ, ο (κάθε) ΕΠΙΣΗΜΟΣ, τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ, τα ΦΟΥΜΑΡΑ – ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ και ο ΤΡΟΧΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ είναι – δυστυχώς ή ευτυχώς – που χρήσουν ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Ίσως είναι απαραίτητη μια Επανάσταση. Ακριβολογώ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (Λεκτικής) ΡΟΧΑΛΙΑΣ και ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑΣ (ή άλλων δημοφιλών εδώδιμων) στους (διαχρονικά) ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ.


Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS