του ΙΩΣΗΦ ΑΒΡΑΜΟΓΛΟΥ

Σύμφωνα με τις έρευνες, προκειμένου να διατηρηθεί η κουλτούρα ενός λαού για περισσότερα από 25 χρόνια, πρέπει να υπάρχει ένας συντελεστής γεννητικότητας των 2,11 παιδιών ανά οικογένεια.
Με οτιδήποτε λιγότερο η παράδοση (το έθνος) θα μειώνεται.Ιστορικά, καμμία κουλτούρα δεν κατάφερε ποτέ να ανατρέψει την πορεία προς εξαφάνισή της με ρυθμό γεννήσεων τα 1,9 παιδιά ανά οικογένεια. Με συντελεστή 1,3 είναι αδύνατον να αποφευχθεί η εξαφάνιση! Διότι θα χρειαζόντουσαν 80-100 χρόνια για να επανακάμψει. Και δεν υπάρχει οικονομικό μοντέλο, που θα μπορούσε να υποστηρίξει μιά τέτοια αύξηση για την ανάκαμψή της και για τόσο μακρό χρονικό διάστημα!

Με άλλα λόγια αν δύο ζευγάρια γονέων, έχει το καθένα από ένα παιδί, τότε μένει ο μισός αριθμός παιδιών, που γίνονται γονείς. Αν αυτοί οι νέοι γονείς αποκτήσουν επίσης μόνο ένα παιδί, τότε οι παππούδες πλέον θα έχουν μόνο από 1/4 εγγονιών ο καθένας.
Αν το 2006 γεννήθηκαν ένα εκατομμύριο μωρά, είναι δύσκολο μετά από 20 χρόνια, να υπάρχουν δύο εκατομμύρια ενήλικες.

Καθώς ο πληθυσμός συρρικνώνεται, αντιστοίχως μειώνεται και κουλτούρα, δηλαδή το εθνικό μέγεθος.
Το 2007 ο ρυθμός γεννήσεων στη Γαλλία ήταν 1,8. Αγγλία 1,6. Ελλάδα 1,3. Γερμανία 1,3. Ιταλία 1,2. Ισπανία 1,1.
Σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ενωση των 31 χωρών, ο συντελεστής γεννήσεων ήταν 1,38 (παιδιά ανά οικογένεια). Ιστορικές έρευνες και αναλύσεις δείχνουν ότι αυτοί οι ρυθμοί είναι αδύνατον να ανατραπούν!
Σε ορισμένα χρόνια, η Ευρώπη, όπως την γνωρίζαμε, θα πάψει να υπάρχει!

Παρόλα αυτά, ο πληθυσμός της Ευρώπης δεν μειώνεται! Γιατί...?

Μετανάστευση. Ισλαμική μετανάστευση!

Από όλη την πληθυσμιακή αύξηση στην Ευρώπη, από το 1990, το 90% είναι Ισλαμική μετανάστευση!

Στη Γαλλία, οι Γάλλοι έχουν 1,8 παιδιά ανά οικογένεια. Ομως, επίσης στη Γαλλία, οι μουσουλμάνοι έχουν 8,1 παιδιά ανά οικογένεια. Στην νότια Γαλλία, που παραδοσιακά ήταν μιά από τις περιοχές με τις περισσότερες χριστιανικές εκκλησίες στον κόσμο... Τώρα υπάρχουν περισσότερα τζαμιά αντί για εκκλησίες!
Το 30% των παιδιών κάτω των 20 ετών στη Γαλλία, είναι ισλαμιστές!
Σε μεγάλες πόλεις όπως είναι η Νίκαια, η Μασσαλία και το Παρίσι, αυτό το ποσοστό ανέρχεται σε 45%.
Το 2027, ένας στους πέντε Γάλλους θα είναι μουσουλμάνος!
Σε μόλις 39 χρόνια, η Γαλλία θα είναι μιά Ισλαμική Δημοκρατία!

Τα τελευταία 30 χρόνια, ο μουσουλμανικός πληθυσμός στην Μεγ. Βρετανία έχει αυξηθεί από 82.000 σε 2.500.000 άτομα. Αύξηση κατά 30 φορές!
Υπάρχουν πάνω από χίλια τζαμιά, πολλά απ' αυτά είναι πρώην χριστιανικές εκκλησίες!

Στην Ολλανδία, το 50% όλων των νεογέννητων είναι μουσουλμάνοι!
Και σε μόλις 15 χρόνια, ο μισός πληθυσμός της Ολλανδίας θα είναι μουσουλμανικός!

Στη Ρωσία, υπάρχουν 23 εκατομμύρια μουσουλμάνοι (2008)! Αυτό είναι 1 στους 5 Ρώσους!
Το 40% ολόκληρου του ρωσικού στρατού θα είναι ισλαμικός σε μόλις ελάχιστα χρόνια!

Αυτή τη στιγμή (2008) στο Βέλγιο, το 25% του πληθυσμού και το 50% των νεογέννητων είναι μουσουλμάνοι!
Η βελγική κυβέρνηση δήλωσε ότι το 1/3 των παιδιών της Ευρώπης, θα έχει γεννηθεί από μουσουλμανικές οικογένειες το 2025. Μόλις δηλαδή σε 6 χρόνια!

Η γερμανική κυβέρνηση, η πρώτη που αναφέρθηκε στο θέμα δημοσίως, είχε εκδόσει επίσημη ανακοίνωση, που έλεγε: "Η μείωση του γερμανικού πληθυσμού, δεν μπορεί πλέον να σταματήσει. Η κατιούσα δεν είναι πλέον αναστρέψιμη... Η Γερμανία θα είναι μία μουσουλμανική χώρα κατά το 2050", (κρατική στατιστική υπηρεσία της Γερμανίας).

Ο Μοαμάρ Καντάφι της Λιβύης, είχε πει κάποτε: "Υπάρχουν σημάδια ότι ο Αλλάχ θα δώσει την νίκη στο Ισλαμ μέσα στην ίδια την Ευρώπη, χωρίς σπαθιά, χωρίς όπλα, χωρίς κατακτήσεις. Δεν χρειαζόμαστε τρομοκράτες, δεν χρειαζόμαστε βομβιστές αυτοκτονίας. Τα 50 και πλέον εκατομμύρια μουσουλμάνων στην Ευρώπη, θα την μετατρέψουν σε μουσουλμανική ήπειρο, μέσα σε μερικές δεκαετίες".

Υπάρχουν 52 εκατομμύρια μουσουλμάνοι στην Ευρώπη (στοιχεία του 2008). Η γερμανική κυβέρνηση ανέφερε ότι ο αριθμός αυτός αναμένεται να διπλασιαστεί στα επόμενα 20 χρόνια, σε 104 εκατομμύρια!

Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι αριθμοί περιγράφουν μιά παρόμοια κατάσταση.
Στον Καναδά, ο ρυθμός γεννήσεων είναι 1,6. Ενώ χρειάζονται 2,11 παιδιά ανά οικογένεια για να διατηρηθεί μια κουλτούρα. Το Ισλάμ είναι και εκεί η γρηγορότερα αναπτυσόμενη θρησκεία!

Μεταξύ του 2001 - 2006, ο πληθυσμός του Καναδά αυξήθηκε κατά 1,6 εκατομμύριο. Το 1,2 εξ αυτών ήταν μετανάστες!

Στις ΗΠΑ ο τρέχον συντελεστής γεννητικότητας είναι επίσης 1,6. Συνυπολογίζοντας τους λατίνους μετανάστες από την νότια Αμερική, ο συντελεστής ανέρχεται στο 2,11, όσο δηλαδή είναι ο ελάχιστος για να συντηρηθεί μία κουλτούρα.
Το 1970 υπήρχαν 100 χιλιάδες μουσουλμάνοι στην Αμερική. Το 2008 ήταν πάνω από 9 εκατομμύρια!

Ο κόσμος αλλάζει! Είναι καιρός να ξυπνήσουμε!

Το 2005, ένα συνέδριο 24 ισλαμικών οργανισμών έγινε στο Σικάγο. Τα πρακτικά του συνεδρίου αυτού δηλώνουν ολοκάθαρα, τα σχέδια τους να προσηλυτίσουν τις ΗΠΑ δια μέσου της δημοσιογραφίας, της πολιτικής, εκπαίδευσης και άλλων.
Ανέφεραν ότι θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για την πραγματικότητα ότι κατά το 2035, θα κατοικούν στην Αμερική 50 εκατομμύρια μουσουλμάνοι! (Islamic Strategy Conference in Chicago).

O κόσμος στον οποίο ζούμε, δεν θα είναι ο κόσμος όπου τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα ζήσουν!


Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS