Εκτύπωση
Άρθρα - Απόψεις
Εμφανίσεις: 1209

Γράφει ο Αίολος
Ήρθε η πρώτη φορά Αριστερά για δεύτερη φορά με ολίγον από ψεκασμένη ακροδεξιά για να σώσουν τον «τετραπέρατο» ελληνικό λαό. Καθώς σήμερα οι ελληνίδες και οι έλληνες γιορτάζουν τα δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία .

Ότι και όσα δεν κατάφεραν να περάσουν Σαμαροβενιζελικοί τα πέρασαν Τσιπροκαμμένοι χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Σήμερα πανηγυρίζει και χαίρεται όλη η πλάση και πώς να μη συμβεί αυτό αφού η Ελλάδα πάει μπρος πίσω ολοταχώς.

Άμα έχεις πολιτικούς σαν τον Βαρεμένο και τον Κουίκ πώς να μην χαρείς αφού μέχρι Μητροπολίτη παντρεύουν. Τι να θυμηθεί κανείς από τη πρωτοδεύτερη φορά Αριστερά με ακροδεξιά εσανς; Το ερώτημα ρητορικό … η απάντηση, έχουμε να θυμηθούμε στιγμές και δηλώσεις απείρου κάλλους πάρτε μια μικρή γεύση από τις δηλώσεις τους. 

Ας αρχίσουμε με τη  Χριστοδουλοπούλου να δηλώνει με περίσσιο  θράσος  «οι λαθρομετανάστες  λιάζονται»  και έπειτα εξαϋλώνονται κατά την άποψή της αφού δεν ήξερε που πηγαίνουν, αποτέλεσμα τούτου να γεμίσουν τα νησιά μας λαθρομετανάστες.

Για τον Γιώργο Βαρεμένο, άνεργοι δεν υπάρχουν, αλλά οικονομικά ανενεργοί. Όλους αυτούς τους  εργαζόμενους  που βρέθηκαν εξαιτίας των κάπιταλ κοντρόλ εκτός εργασίας, όπως και όλους αυτούς που φεύγουν από τη χώρα για να βρουν ένα πιάτο φαγητό στο εξωτερικό ποιος τους λογαριάζει;

Αλλά, ο Καρανίκας ακλόνητος στη θέση του, αντιρρησίας συνείδησης δήλωσε κάποτε για να μην πάει στρατό, βαριόταν να υπηρετήσει τη μαμά Πατρίδα, αλλά να παίρνει τα 2100 ευρωπουλάκια το μήνα καθαρά από την πτωχυμένη Ελλάδα  δεν το χαλάει.

Τα ρέστα τους έδωσαν Κατρούγκαλος και Τέρνς , ο μεν ως Υπουργός εργασίας πριν μας φορέσει την  Αχτσίογλου  είπε πως : « δεν έγιναν μειώσεις συντάξεων, αλλά θα γίνουν αυξήσεις» , άντε να πείσεις την 3η ηλικία όταν παίρνει τη σύνταξη ότι δεν της την έχουν μειώσει, στο τέλος όχι για φάρμακα δεν αρκεί αλλά  ούτε  για καραμέλες και για εκείνες οριακά. Όσο για τον Κουίκ…  μνημόνια,  θα υπέγραφαν ποτέ μνημόνια οι Τσιπροκαμμένοι ;  Ο Τέρενς λέει την αλήθεια και βάζει τα πράγματα στη θέση τους, η δήλωση του έγραψε «δεν το λέω μνημόνιο αλλά συμφωνία εξόδου από την κρίση». Αυτή και αν είναι η δήλωση της διετίας …!!!

Η Γεροβασίλη πάλι ζει στο κόσμο το δικό της «το 50% των υποσχέσεων του προγράμματος της Θεσσαλονίκης εφάρμοσε η κυβέρνηση» . Τελικά, μόνο η μανδάμ Όλγα είδε τις εφαρμογές αυτές, υπόλοιποι τις χάσαμε στο τούνελ της αβεβαιότητας. Εδώ έρχεται η Θεανώ να βάλει τα πράγματα στη θέση τους , σου λέει η Φωτίου «δεν βλέπω στο δρόμο να διαμαρτύρονται για προβλήματα», αυτή τη δήλωση άκουσαν οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ, σήμερα  μέχρι και τούρτα πήγαν στο Μέγαρο Μαξίμου  για να τους ευχηθούν για τα δύο χρόνια στην εξουσία … αλλά , όλα και όλα δεν είχαν φιλοτεχνήσει καλό πανό… έτσι, δεν μπόρεσαν να περάσουν !!!

Παρεμπίπτοντος, αν ακούσετε  κάτι για πλειστηριασμό , μην ανησυχήσετε η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ βγάζει σε πλειστηριασμό  μόνο σπίτια οικονομικά ισχυρών κατά δήλωση Ζαχαριάδη.

Εκείνος που ζωγραφίζει με τις δηλώσεις του είναι ο Πολάκης… Τι να θυμηθεί κανείς,την επίθεση στους δικαστές με την παρακάτω δήλωση  «Το δικαστικό σώμα απαιτεί νέο αίμα καθώς πολλοί δικαστές είναι εξαρτημένοι και μέλη παραδικαστικών κυκλωμάτων»...το κόπι πάστε , τον χίβ ή ότι θα θάψει τους δημοσιογράφους τρία μέτρα κάτω από τη γη; Το χειρότερο από όλα την ώρα που έλεγε όλες αυτές τις ασυναρτησίες κάπνιζε το τσιγάρο του μέσα στο υπουργείο Υγείας.

Τώρα που είπα τσιγάρο, μαθήματα παιδείας έδωσε ο υπουργός Παιδείας Γαβρόγλου, καθώς συνελήφθη από την κάμερα να καπνίζει στο εντευκτήριο της βουλής σε χώρο μη καπνιζόντων.

Δύο χρόνια ΣΑΝΕΛ στην εξουσία τι να θυμηθεί κανείς …το ξεπούλημα της  εθνικής μας περιουσίας για ένα πιάτο φακή; Την υποκρισία και τα ψέματα για να γαντζωθούν στην καρέκλα της εξουσίας; Την ανικανότητα και τα μαθήματα κομμωτικής στο κεφάλι του ταλαίπωρου λαού; Το ΕΝΦΙΑ που θα τον καταργούσαν και τον αύξησαν ή την κατάργηση των μνημονίων;

Η ουσία είναι με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία σωτηρία δεν υπάρχει. Τελικά, το χειρότερο είναι πως ένας πολιτικός δυο πράγματα δεν μπορεί να παραδώσει τη καρέκλα στην οποία γαντζώθηκε και μαθήματα ηθικής. Αρκετά και τα δυο για να μένουν στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας οπορτουνιστές και αριβίστες . Πολιτικοί , τέτοιας μενταλιτέ  δύσκολα εγκαταλείπουν την εξουσία, θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια θα  κρατηθούν με νύχια και με δόντια για να τελειώσουν το καταστροφικό  τους έργο απέναντι στη δύσμοιρη χώρα.

 Αίολος

Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS