Εκτύπωση
Άρθρα - Απόψεις
Εμφανίσεις: 1969


Γράφει ο Αίολος

Όποιος  παρακολουθεί την επικαιρότητα ,  πνίγεται στην αβεβαιότητα . Τι να σχολιάσει κανείς;  Μια κυβέρνηση η οποία με χίλιους δύο τρόπους και με όπλο της το λαϊκισμό γαντζώθηκε για τα καλά στη κυβερνητική καρέκλα και δεν λέει να κουνηθεί από εκεί ή μια αντιπολίτευση που ζητάει επιμόνως εκλογές;   Στη πρώτη περίπτωση μας πήρε και μας σήκωσε αξιολόγηση λένε , για την αξιολόγηση θα κλαίμε , όπως το πάνε το 2018 θα αρχίσει η αξιολόγηση και προ των πυλών διαφαίνεται ένα τέταρτο μνημόνιο.


Όσο για τη δεύτερη  στη Νέα Δημοκρατία  ο  πρόεδρος της κάνει άνοιγμα στη νεολαία με Ρέμο και Ρουβά… Αυτό θέλω ρε γαμώτο να  βλέπω το κανάλι της βουλής και αντί να μιλάει ο Ρουβάς να τραγουδάει στις Ρουβίτσες όλων των ηλικιών εκείνο το σουξέ της δεκαετία του ’90 να δεις πως το λέγανε , ναι «θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας» με τέτοια πείνα που έχει πέσει στη χώρα θα κάνουν θραύση Ρουβάς και μακαρόνια .  όσο για το Ρέμο η χαρά των καψούρηδων ,  Ρέμο θα ακούνε και θα κλαίνε , σιγά μην ασχοληθούν με τα μνημόνια, το συνταξιοδοτικό , το ασφαλιστικό και τα ταμεία …τι την ανεργία; Ποιος νοιάζεται για όλα αυτά … Μια νότα του Αντωνάκη και όλα θα ξεχαστούν στη στιγμή .

Όλα και όλα , σα να μη μας έφταναν όλα τ’ άλλα έχουμε και την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ ,  μα γιατί  τόση κριτική σε αυτό το παιδί; …  Κακεντρεχείς άνθρωποι !!!  Ο GAP επέστρεψε ως άλλος άσωτος  υιός  τώρα το θέμα είναι ποιόν μόσχο σιτευτό θα σφάξουν για να τον τρατάρουν … Αν και ο μόσχος ο σιτευτός του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια ήταν ο Βαγγέλης Βενιζέλος , όταν τα ποντίκια έφυγαν από το πλοίο εκείνος έμεινε στη φουρτούνα και σήκωσε  το βάρος των πολιτικών ευθυνών … αλλά ας μη τα λέμε εμείς άσε και στον  ιστορικό  του μέλλοντος κάτι να γράψει. Φτάσαμε στο έσχατο σημείο  να παρακαλάμε τον Γιωργάκη να γυρίσει  στο ΠΑΣΟΚ , να παρακαλάμε τον Θεοδωράκη να ενωθεί με το ΠΑΣΟΚ  για να γίνει το ΠΑΣΟΚ τρίτο κόμμα και να πέσει το μαύρο αυγό του φιδιού στη τέταρτη θέση … Αχ που είσαι Αντρέα να δεις τα παιδιά της αλλαγής ; Ρημαδιό σου το έκαναν  το μαγαζί. Βρε λες να το νοικοκυρέψει η Φώφη;;; ...Οψόμεθα !

Α μιας και αναφέρθηκα  πιο πάνω σε ιστορικούς  και ιστορία,  πρόσφατα σε συνέντευξή της στο Σκάι η Λιάνα Κανέλη υποστήριξε ότι από το  σύστημα στο οποίο  πιστεύει δεν πέθανε ποτέ κανείς από πείνα. Ξέχασε να  αναφέρει τα  3 έως 5 εκατομμύρια στην Ουκρανία επί Στάλιν και πάνω από 20 εκατομμύρια στην Κίνα του Μάο...  Κοίτα να δεις  τι θα πει επιλεκτική μνήμη ;

Έλα όμως που  με τούτα και με εκείνα το αυγό του μαύρου φιδιού για τα καλά εκκολάπτεται, κάτι η οικονομική δυσπραγία, κάτι η πολιτική ανοησία οδήγησε να  μας κάνει κηρύγματα ήθους και «δημοκρατίας» ο Μιχαλολιάκος από το βήμα της Βουλής … Το ότι θα έφτανα σ’ αυτή την ηλικία να δω τους υπερασπιστές του Χίτλερ στη Βουλή ε όχι δεν  το περίμενα . Όσο για τον Λεβέντη τι να πει κανείς;;; Τα λέει όλα η σιωπή, το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να του κάνει ο Άγιος Βασίλης ήταν μια οικουμενική μινιατούρα , έτσι βρε αδερφέ να έχει κάτι να παίζει… Για την ώρα όλοι αυτοί μαζί παίζουν με τη νοημοσύνη μας… όλοι εμείς οι νεοέλληνες  που λέει και ο Τζίμης Πανούσης αγκαλιάσαμε τον οπορτουνισμό και ταξιδεύουμε σε πελάγη κρατισμού  !!!

Αίολος


Το Βήμα της Αιγιάλειας
Author: Το Βήμα της Αιγιάλειας
Ανεξάρτητη eφημεριδα άποψης.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS