Τόσες  ώρες σε αναμονή μια χώρα για να δει τι; Ανασχηματισμό… εδώ πωλούνται πάσης φύσεως υλικά. Φθαρμένα, σκουριασμένα και ξεχαρβαλωμένα που έψαχναν διακαώς για καμιά καρέκλα.

Ανασχηματίστηκαν, όχι για να πάει μπροστά η χώρα αλλά  γιατί έπρεπε να βολευτούν ορισμένοι κολλητοί.

Έπρεπε να αλλάξει ο Μανωλιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς, για να πάμε μπρός πίσω ολοταχώς. Μικρά και ευέλικτα σχήματα δεν έχουν καμιά αξία και σημασία, λόγοι επικοινωνιακοί τα επέβαλαν. Το μόνο που ένοιαζε ήταν  να μπουν όσο το δυνατό περισσότεροι υπουργοί και υφυπουργοί στη κυβέρνηση, έπρεπε να πληρωθούν τα γραμμάτια απέναντι στους ΑΝΕΛ και τον Καμμένο οι οποίοι έχουν γίνει συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Έπρεπε να χαϊδέψουν την εκκλησία, όπως να το δεις ψήφοι είναι αυτοί...και οι θρησκευτικοί ταγοί ξέρουν καλά τη διαχείριση τους. Έπρεπε να  αναστήσουν το παλαιοκομματικό σύστημα  δίνοντας του πνοή και να ανάγουν τους κομματικούς παραγοντίσκους  σε βαρόνους.

Όσοι περιμένατε να δείτε το νέο κακώς περιμένατε… Ήρθε το παλιό με τη μάσκα του νέου. Η μόνη σωστή επιλογή ήταν αυτή της Λυδίας  Κονιόρδου σε μια τραγική κυβέρνηση που κυβερνά μια τραγική χώρα,έγινε υπουργός Πολιτισμού η τραγωδός Λυδία Κονιόρδου. Α, ξέχασα έχουμε υφυπουργό Παιδείας  τον Ζουράρη… Εδώ περιπλέκετε λίγο η κατάσταση γιατί θα έχουμε και το κωμικό στοιχείο. Κάπως έτσι η ζωή μας θα αποκτήσει κωμικοτραγική χροιά. Κατά τ' άλλα η ανάπτυξη έρχεται...από που και με τι μέσο; Δεν γνωρίζουμε. Κάτι ακούγεται για ένα ακόμα μνημόνιο...

Καληνύχτα και σχολάσαμε !!!

Ευτυχία Λαμπροπούλου
Author: Ευτυχία Λαμπροπούλου
Απόφοιτη Δημοσιογραφίας με κρατική πιστοποίηση. Έχει πάρει πιστοποίηση από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για τη συμμετοχή της σε σεμινάρια με θέμα την παραγωγή δημοσιογραφικού λόγου-Δημοσιογραφικός λόγος στα σύγχρονα ΜΜΕ ( social media) καθώς επίσης για την αφηγηματική τέχνη του πολιτισμού, (πως τα ΜΜΕ μπορούν να συμβάλουν στην προώθηση αυτού). Έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια που κατά καιρούς διοργάνωσε το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας . Συνεχίζει τις σπουδές της πάνω στην έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία. Ενώ είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια - υποστήριξη του site Το Βήμα της Αιγιάλειας.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS